top of page
Vyhledat
  • cernajana

KVĚT ŽIVOTA jako dokonalý božský plán

Tajemný grafický zápis souhry neviditelných energií. Jakýsi 2D náčrt prapůvodního božského záměru, podle kterého je všechno stvořeno a existuje ve svých nejrůznějších proměňujících se podobách.


Květ života tvoří podstatu všeho, je okolo nás a nosíme ho i v nás samotných. Ukazuje jednotu, ve které má i ta nejnepatrnější částečka svůj vlastní význam a nese v sobě veškeré informace o celku i všech jeho součástech. Slouží jako zrcadlo, ve kterém je možné spatřit svůj potenciál, svou jedinečnost.


Lidem, kteří jsou otevření naslouchat své duši, může symbol Květu života pomoct pochopit širší souvislosti světa a jeho zákonitosti. V tomto dokonalém božském plánu má všechno své místo a účel.


Je vhodné mít tento energetický symbol a zároveň tvarový zářič často ve své blízkosti. Umí harmonizovat vodu, protože tím, že voda je významným nosičem informací a je živá a tvárná, lze ji programovat. Stačí na podtácek se symbolem Květu života postavit na nějakou dobu sklenici nebo skleněný džbán s vodou. Voda na tyto informace reaguje a ukládá si je do své paměti. Když takovou vodu vypijeme, přijmeme s ní i informace z její paměti.


Kamkoliv Květ života umístíme, podpoří proudění energie, energeticky posílí a zharmonizuje prostor v nás i okolo.


P.S. vyzkoušejte účinky této energie sami na sobě, ať už zavěšením podložky v prostoru nebo náramkem s tímto symbolem na ruku nebo ozdobným aromaterapeutickým klipem na osvěžení vzduchu do auta - najdete po zadání Květ života např. na https://eshop.janacerna.cz




223 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page