top of page
Vyhledat
  • cernajana

Tajemství perly

Aktualizováno: 11. 7. 2023

Perla - jeden z nejvzácnějších darů přírody, uctívaná mnoha lidskými pokoleními. Pravé perly bývají oproti umělým vzácné a méně dostupné a rozdíl mezi pravou mořskou a uměle vypěstovanou perlou často není na první pohled zřejmý.

Perla je symbolickým ztělesněním principů, které se obtížněji vyjadřují slovy a proto je lidé už za dávných dob zahalovali do podobenství inspirovaných moudrostí přírody. Tajemství perly dodnes přebývá v některém z tisícerých zákoutí naší duše, odkud se ještě nevytratila ta ozvěna úžasu nad každodenními zázraky.


Tím, že pravá perla je tolik vzácná, obtížně dostupná a vzniká velmi dlouho, podobá se cestě člověka k vlastní podstatě a nalezení toho, co je v nás ryzí, jedinečné a vzácné - našich talentů a darů. Když je objevíme a projevíme, tak stejně jako perla vyjmutá z úkrytu mušle, zazáříme oslnivou krásou své vlastní prosperity.

Perla u některých národů symbolizuje dokonalost, úplnost a dosažení božského a nesmrtelného. Je také znakem moudrosti a poznání, které je přístupné těm, kteří jsou ochotni kráčet svou cestou bez ohledu na překážky. Ztělesňuje vyšší principy v člověku a ve vesmíru. Je dotekem duchovní části nás samých, která je pevně uzavřená do hmoty a čeká na své objevení.


Co nám chtěla vlastně příroda sdělit tím, že stvořila perlu?

Že pokud chceme najít pravou perlu, je třeba se stát lovcem perel, který se nesčetněkrát potopí hluboko na dno, aby mezi tisíci ústřicemi našel tu, která v sobě skrývá perlu. A stejně tak můžeme najít Perlu ukrytou v sobě, protože vnitřní touha hledat a nalézat provází člověka odedávna.


Každý z nás má potenciál v něčem vyniknout, ale spoustě lidem vnitřní strachy nedovolí svůj potenciál osvobodit a dosáhnout mistrovství. Mistrovství je víc než pouhý talent, protože vylučuje úsilí. Ztělesnit mistrovství znamená uvědomit si, že svět a tělo jsou naší ústřicí a Perla je naší podstatou.


Mistrovství se projeví, když otočíme svou pozornost k sobě, do svého vnitřního světa. Když objevíme svůj dar toho, co nás vnitřně volá a sladíme jej s nejvhodnějším způsobem spolu-práce s druhými a se svou osobní značkou ve jménu životního úkolu, vykrystalizuje se Perla naší prosperity.


„Perly jsou tu pro ty, kteří jsou ochotni riskovat své životy pro něco většího.“

Vydejme se společně kvantovou cestou odhalování dalších talentů a darů - k objevení VAŠÍ jedinečné perly, která je vzácná a odkrývá nesmírné zdroje Vaší prosperity.


Pro ty, kteří chtějí objevit svou vlastní Perlu a cestu k ní: písemný rozbor KVANTOVÝ SKOK PROSPERITY .








68 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page