top of page
Vyhledat
  • cernajana

PŘITAHUJEME TO, CO ODPOVÍDÁ SOUČASNÉ VIBRACI

„Stejné přitahuje stejné a je posilováno stejným. Nestejné se navzájem odpuzuje. Silnější ovládá slabší a přizpůsobuje si je.


Každý může přitahovat pouze to, co odpovídá jeho současné vibraci. Jedná se o zákon rezonance, tedy zákon přenosu energie.


Strach přitahuje to, čeho se bojíme. Naše chování určuje naše vztahy. Každá vibrace přenáší energii, která v ní působí na každé tělo se stejnou vibrací.


Tak se stává, že přitahujeme lidi s podobným naladěním, stejně tak jako zážitky a životní události, které odpovídají našemu myšlení a cítění. Když se někdo např. zaplete do nehody, nikdy to není náhoda, vždycky je to v důsledku jeho vlastní afinity /pozn.- příbuznost, vzájemný vztah, blízkost/ vůči takové události.


Člověk je schopen přijímat neutrální energii, která je všude kolem, utvářet ji libovolnými myšlenkami nebo pocity a vysílat tak vlastní stvořenou frekvenci vibrací.


Převládající myšlenky, pocity a sklony člověka určují jeho duševní atmosféru a vytvářejí tak kolem něho auru úspěchu nebo neúspěchu. např. atmosféru místnosti můžeme vědomým pozitivním vyzařováním „očistit“.


Jakmile jsme vnitřně zralí pro nějakou určitou zkušenost nebo setkání, nastavíme se duchovně na tuto událost a odpovídající zážitek se nám přihodí na základě zákona osudu. Pokud ale nejsme na tento zážitek ještě dostatečně připraveni, sebevětší snaha a úsilí nám nebude nic platné.“


Inspirováno Vesmírnými zákony



17 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page